Initiatiecursus Vedische Astrologie

/Initiatiecursus Vedische Astrologie
Initiatiecursus Vedische Astrologie 2019-01-02T13:03:40+01:00

Initiatiecursus Vedische Astrologie

Voor wie: er is geen basiskennis vereist. Voor de beginner is dit een grondige en efficiënte inleiding tot de astrologie. Degenen die al bekend zijn met de westerse astrologie kunnen hun kennis aanvullen en verrijken. Beoefenaars van de Vedische astrologie zullen de cursus nuttig vinden voor het opfrissen of verdiepen van hun begrip van deze tijdloze principes.

Omschrijving: Vraag jij je soms af wat je kan verwachten in het leven? Wat jouw potenties en talenten zijn? Waar jouw trigger-punten en blinde vlekken liggen? En welke invloed ‘karma’ heeft op iemand’s levensloop, beroep of maatschappelijke positie? Of op relaties, familiebanden en zelfs het nageslacht? Dan kan een verdieping in Vedische astrologie je vast op weg helpen.
Deze en nog meer vragen worden overlopen in een mooi kader in Kapellen.

Doel: Het doel van deze cursus is om een goede basiskennis te verschaffen van de kernprincipes die gepostuleerd zijn in de voornaamste astrologische Sanskriet teksten. Het onder de aandacht brengen van deze archetypische wijsheid is juist belangrijk vandaag de dag, nu er een dringende collectieve behoefte is aan betekenis en innerlijke ontwikkeling.
Astrologie is een uitgebreid onderwerp en een enkel boek of cursus kan slechts een deel van al deze complexiteit behandelen. In deze cursus ligt de aandacht op de tekens, planeten, huizen en aspecten. Deze onderdelen zijn met elkaar verbonden en de verklaringen omvatten verder verwijzingen naar astronomie, psychologie en anatomie.
Technische informatie wordt aangevuld met persoonlijk commentaar en inzichten, de producten van uitgebreide studie en praktijkervaring.
Astrologie leren kan je best vergelijken met een nieuwe taal leren, een taal van symbolen, en dat doe je door te oefenen. Daarom wil Levi Cosijn tijdens de cursus vooral praktisch te werk gaan met voorbeelden uit jullie eigen horoscopen. Dat maakt het interactief, interessant en gemakkelijker om te begrijpen. Relaties, kinderen, werk, status, financiën, spiritualiteit en gezondheid zijn onderwerpen die we uitvoerig kunnen behandelen. Zo bouwen jullie een praktische basiskennis op, Levi Cosijn wil jullie zeker niet overladen met theorie.

Praktisch:

  • Lessenreeks van 8 lessen, telkens op woensdagavond van 19u30u tot 21u15
  • Mee te nemen: geboortegegevens (geboorte-uur eventueel op te vragen d.m.v. kopie geboorte-akte bij de dienst bevolking)

Begeleider: Levi Cosijn

Data: zie agenda

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bénédicte Leys of Levi Cosijn:

Bijdrage : voor deze lessenreeks is 320,- € (inclusief een digitaal handboek : “Grondbeginselen van de Vedische Astrologie” van 210 pagina’s). Inschrijving is definitief door storting van de bijdrage op de rekening van Levi Cosijn : BE12 7360 4371 1092 met vermelding “Cursus Vedische Astrologie Antwerpen” en je naam.

Algemene voorwaarden: Voor al onze workshops en opleidingen zijn Algemene voorwaarden Antepassio versie 2017 van toepassing.