Introductiedag Esoterische psychologie volgens Blavatsky en Bailey

/Introductiedag Esoterische psychologie volgens Blavatsky en Bailey
Introductiedag Esoterische psychologie volgens Blavatsky en Bailey 2019-01-13T15:28:14+00:00

Introductiedag Esoterische Psychologie volgens Blavatsky en Bailey

Voor wie: voor hulpverleners en cliënten die hun werk (leef) kader willen verbreden en voor allen die zich geroepen voelen.

Omschrijving: Deze introductiedag wil je laten kennismaking met de leer van de 7 stralen zoals weergegeven in de boeken van Alice Bailey en H.P. Blavatsky. Hoe beïnvloeden de 7 stralen ons leven en dat van onze cliënten? Hoe beïnvloedt de weg van onze ziel ons leven? Hoe kan de leer van de 7 stralen ons helpen inzicht te krijgen over de gebeurtenissen in ons leven en/of over onze ontwikkeling in bewustzijn? Wat voor waarde heeft de kennis van de 7 stralen?
Deze en nog meer vragen worden overlopen in een mooi kader in Kapellen.

Doel: Na deze introductiedag kan je beter evalueren of je een verdere verdieping wenst in deze leer en de volledige training van 7 stralen wenst te volgen bij Jan Gyselinck (www.collegeofesoterichealing.com).

Aan de orde komen o.a.:

  • Van waar de Esoterische psychologie
  • Het Doel – het plan – De visie en dienst
  • De 7 stralen : kort overzicht
  • Wat voor waarde heeft de kennis van de 7 stralen
  • Hoe werken de 7 stralen in de mens
  • Voorbeelden uit de therapie
  • Enz..

Begeleider: Bénédicte Leys

Data: zie agenda

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bénédicte Leys:

Bijdrage : Het tarief van de introductiedag bedraagt € 75,- (incl. BTW), inbegrepen het boek “De Goden wachten op ons – deel 2: Esoterische Psychologie” van Ellen Schiltz en Jan Gyselinck. Inschrijving is definitief door storting van de bijdrage op de rekening van QMS bvba/Antepassio : BE14-6451-2444-6183 (BIC: JVBABE22) met vermelding van Introductiedag datum en je naam. Na storting wordt de factuur toegestuurd.

Algemene voorwaarden: Voor al onze workshops en opleidingen zijn Algemene voorwaarden Antepassio versie 2017 van toepassing.