Brainspotting is een uitermate effectieve therapie- en coachvorm

//Brainspotting is een uitermate effectieve therapie- en coachvorm

Brainspotting is een uitermate effectieve therapie- en coachvorm

brainspottingimages

Wat is brainspotting ?

Brainspotting is een uitermate effectieve therapie- en coachvorm die zich met name richt op de verwerking van trauma en andere blokkades waarbij ook juist die gebieden in de hersenen worden bereikt, die zich aan ons cognitieve en verbale bewustzijn onttrekken. Zo bereikt Brainspotting ook die gebieden in de hersenen waar (nog) geen specifieke herinneringen liggen opgeslagen.
Brainspotting werkt vanuit het z.g.:”dual attunement frame” Dat wil zeggen dat zowel de klinische relatie met onze cliënten als ook de neurofysiologie van onze cliënten het uitgangspunt vormt voor deze methodiek.

Brainspotting is een psychotherapeutische/coach methode die zich richt op het verwerken van bewuste en onbewuste blokkades die ons dagelijks functioneren op een negatieve wijze beïnvloeden. Het is een laagdrempelige methode voor verwerking van angstaandoeningen, stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, hechtingsproblematiek, verslavingen, ADHD, autistische aandoeningen en alle andere blokkades die onze kwaliteit van leven negatief beïnvloeden. Brainspotting laat zich uitstekend combineren en integreren met bestaande therapie- en coachvormen dan wel andere wijzen van begeleiden van mensen, maar kan ook op zichzelf gebruikt worden.  Lees meer …

2016-12-10T13:52:04+01:00 17 maart 2016|algemeen|0 Comments

Leave A Comment