Opleiding Brainspotting Fase 1

/Opleiding Brainspotting Fase 1
Opleiding Brainspotting Fase 1 2020-06-17T18:46:22+01:00

Opleiding Brainspotting Fase 1 (3 dagen)

Voor wie: Voor hulpverleners, coaches en therapeuten, als aanvullende behandeling in combinatie met diverse andere psychotherapeutische én lichamelijke behandelmethodes.

Omschrijving: Brainspotting is een psychotherapeutische methode die zich richt op het verwerken van bewuste en onbewuste blokkades die ons dagelijks functioneren op een negatieve wijze beïnvloeden. Het is een laagdrempelige methode die zeer effectief en krachtig doorwerkt in de verwerking van angstaandoeningen, stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, hechtingsproblematiek, verslavingen, ADHD, autistische aandoeningen en alle andere blokkades die onze kwaliteit van het leven negatief beïnvloeden. Brainspotting laat zich uitstekend combineren en integreren met bestaande therapievormen dan wel andere wijzen van begeleiden van mensen, maar kan ook op zichzelf gebruikt worden.
Brainspotting is een uitermate effectieve therapievorm die zich richt op de verwerking van trauma en andere blokkades waarbij ook juist die gebieden in de hersenen worden bereikt, die zich aan ons cognitieve en verbale bewustzijn onttrekken.

Inhoud en methode:

  • Theorie en achtergrond: basistechniek en -houding
  • Demonstraties
  • Practica met de deelnemers
  • Gebruik van de technieken Inside window, Outside window, Gazespotting
  • Toepassing van Brainspotting bij trauma, dissociatie, stressgerelateerde klachten, chronische pijnen en angststoornissen
  • Brainspotting en het brein
  • Enz..

Docent: Marie-José Boon en Bénédicte Leys

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bénédicte Leys:

Data: zie Agenda

Tarief : Het tarief voor deze driedaagse opleiding is 650 Euro incl. BTW, manual en pointer. De biolaterale muziek moet zelf aangekocht worden.

Inschrijven: mail je naam, adres, tel, mail en bedrijfsgegevens (bedrijfsnaam, adres, BTW nummer) voor de factuur naar benedicte@antepassio.be

Lokatie: ’t Oud Gemeentehuis “De Kroon”, Antwerpsesteenweg 2, 2950 Kapellen

Bereikbaarheid: lokatie op korte wandelafstand van het treinstation Kapellen (15 min van Antwerpen Centraal) en goed bereikbaar per bus (centrum Kapellen).
Wie zonder zorgen een parkeerplaats wil vinden in het centrum van Kapellen, kan gebruik maken van de P-route. Deze route leidt automobilisten in een lusvorm langs alle parkings van Kapellen: vijf grote parkings voor gratis langparkeren, twee parkings voor gratis kortparkeren en een privé parking.

Algemene voorwaarden: Voor al onze workshops en opleidingen zijn Algemene voorwaarden Antepassio versie 2017 van toepassing.