Opleiding Brainspotting Intensive met Marie-José Boon

/Opleiding Brainspotting Intensive met Marie-José Boon
Opleiding Brainspotting Intensive met Marie-José Boon 2020-06-19T08:24:33+01:00

Opleiding Brainspotting Intensive met Marie-José Boon (5 dagen)

Voor wie: Voor hulpverleners, coaches en therapeuten die minstens Brainspotting fase 1 hebben gevolgd. Deze opleiding wil een sterke verdieping en verfijning brengen van de Brainspotting vaardigheden.

Omschrijving: Deze 5-daagse ‘Intensive’ wil een ultieme leerervaring aanbieden aan Brainspotting therapeuten. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 10 en de planning is 5 volle opeenvolgende dagen. Er zijn 10 ervaringsmomenten in het centrum van de groep waarbinnen elke deelnemer eenmaal als cliënt en eenmaal als therapeut aan de slag gaat.  Marie-José zit naast de therapeut en begeleidt/onderwijst persoonlijk de therapeut  in de meest verfijnde, technisch gevorderde en innovatieve Brainspotting processen.  Telkens volgt ook een uitgebreide technische debriefing van de sessies om zo de leerprocessen nog te versterken. Tot conclusie kunnen we stellen dat de Intensive een master class is in het ontwikkelen van vaardigheden als gevorderde klinische Brainspotting therapeut.

Docent: Marie-José Boon

Taal: Nederlands

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bénédicte Leys:

Data: zie Agenda

Tarief : Het tarief voor deze vijfdaagse opleiding is 1.750 Euro incl. BTW.

Plaats: Venuslei 10, 2950 Kapellen

Inschrijven: Wil je graag inschrijven, mail je gegevens naar benedicte@antepassio.be

Algemene voorwaarden: Voor al onze workshops en opleidingen zijn Algemene voorwaarden Antepassio versie 2017 van toepassing.