Team

/Team
Team 2016-12-10T13:52:04+00:00

Het team binnen Antepassio: Bénédicte en Bart

Bénédicte Leys
Bénédicte LeysTherapeut, Coach

Na een master in Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) behaald aan de Universiteit Antwerpen en een eerste oriëntatie van mijn leven binnen de bedrijfswereld, ben ik in 2005 een nieuwe richting ingeslagen, als antwoord op vragen als ‘hoe kan ik bijdragen aan het grotere geheel’.
Zo heb ik de 4-jarige therapie-opleiding Interactionele Vormgeving gevolgd aan de Educatieve Academie in Berchem.  Via jaaropleidingen zoals Brainspotting en Generational Brainspotting,  EMDR, ”Begeleiden en verwerken van seksueel misbruik”,  “Kindertherapie” en “Koppeltherapie” blijf ik mij verder specialiseren.
Ik probeer ook een juiste balans te vinden tussen zelfevaluatie, evolutie en rust. Om het geheel in een breder kader te plaatsen, bestudeer ik ook de werken van Alice Bailey en H.P. Blavatsky.
Naast mijn privé-praktijk, werk ik sinds 2010 als (vrijwillige) therapeut bij TEJO (therapeuten voor jongeren), waar we kortdurende eerstelijnstherapie aanbieden aan jongeren tussen 10 en 20 jaar.

Bart van Ruiten
Bart van RuitenSystemisch coach (met en zonder paarden)

Ik heb meer dan 20 jaar individuen gecoacht bij het invoeren van veranderingsprocessen binnen organisaties.
Tijdens deze ervaringen heb ik inzichten gekregen over dynamieken die binnen organisatie – en individuele systemen spelen.
Het systemisch werk van Bert Hellinger was een mooie aanvulling om verder te ontplooien en ik heb hiervoor o.a. opleidingen gevolgd bij het Bert Hellinger Instituut in Groningen.
Mijn focus in het coachen van individuen en teams ligt dan ook hierop.
Verder ben ik opgegroeid tussen de dieren en sinds 17 jaar horen hier paarden bij.
Via Bureau Wind ben ik met de kracht van het systemisch paardencoachen in contact gekomen en gebruik ik ook dit om mensen te begeleiden om tot inzichten te komen om zich verder te ontplooien en ontwikkelen.
In 2015 heb ik de opleiding “Brainspotting” gevolgd, waarmee een verdiepingsslag gemaakt kan worden op de blokkades of vastzittende ladingen.