Thema middag Licht op Bewustzijn

/Thema middag Licht op Bewustzijn
Thema middag Licht op Bewustzijn 2019-02-08T13:32:38+01:00

Thema middag Licht op Bewustzijn

Voor wie: voor al wie even wil stilstaan bij zijn eigen essentie …

Omschrijving: Met deze thema middagen (2 uur) willen we tijd en ruimte creëren voor het verkennen van verschillende thema’s rond de innerlijke werelden en vooral tijd nemen om hierop te contempleren en te mediteren. Een moment van wijsheid, verbinding en verstilling.  Ons innerlijk bewustzijn bestaat uit bijzondere krachten, deugden en vuren. We laten ons hierbij leiden door de wijsheid uit boeken zoals de Bhagavad Gita, boeken van Alice Bailey en van H.P. Blavatsky en deze wijsheid wordt vertaald naar ons dagelijks leven. In een kleine groep in een mooi kader in Kapellen.

Doel: een ‘samen zijn’ om te komen tot de essentie in onszelf en dus in ons leven. Gedurende 3 maanden komen we 1keer per maand samen rond een aangekondigd thema.

Begeleider: Bénédicte Leys

Data: zie agenda

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bénédicte Leys:

Bijdrage: De bijdrage voor een serie van 3 thema middagen (telkens 2u) bedraagt € 75,- (incl. BTW). Inschrijving is definitief door het storten van de bijdrage op de rekening van QMS bvba/Antepassio : BE14-6451-2444-6183 (BIC: JVBABE22) met vermelding van Thema middagen en je naam. Na storting wordt de factuur toegestuurd.
De thema middagen gaan door vanaf een minimum inschrijving van 3 deelnemers en maximum van 6 deelnemers.

Algemene voorwaarden: Voor al onze workshops en opleidingen zijn Algemene voorwaarden Antepassio versie 2017 van toepassing.