Thema middag Licht op Bewustzijn

/Thema middag Licht op Bewustzijn
Thema middag Licht op Bewustzijn 2018-10-22T21:42:39+00:00

Thema middag Licht op Bewustzijn

Voor wie: voor al wie even wil stilstaan bij de zin van het leven, bij evolutie en ontwikkeling, rond levensvragen.

Omschrijving: Met deze thema middagen (2 uur) willen we tijd en ruimte creëren voor levensvragen, het uitdiepen van belangrijke thema’s uit het leven. Ons innerlijk bewustzijn bestaat uit bijzondere krachten, deugden en vuren. We laten ons hierbij leiden door de wijsheid uit boeken zoals de Bhagavad Gita, boeken van Alice Bailey en van H.P. Blavatsky en deze wijsheid wordt vertaald naar ons dagelijks leven. Hoe beïnvloedt deze wijsheid ons leven ? Hoe beïnvloedt de weg van onze ziel ons leven? Hoe kan de leer van de 7 stralen ons helpen inzicht te krijgen over de gebeurtenissen in ons leven en/of over onze ontwikkeling in bewustzijn? Deze en nog meer vragen worden overlopen in kleine groepen in een mooi kader in Kapellen. De interesse van de groep bepaalt de accenten die worden gelegd. Er wordt ook telkens tijd besteedt aan contemplatie en intensieve meditaties.

Doel: Tijd maken en een ‘samen zijn’ om te komen tot de essentie in ons leven. Gedurende 3 maanden komen we 1keer per maand samen met dezelfde groep.

Aan de orde komen o.a.:

  • Wat is bewustzijn en hoe ervaren we het (Bhagavad Gita)
  • Wat is de zin van het leven
  • Het Doel – het plan – De visie en dienst
  • De 7 stralen
  • Voorbeelden uit het dagelijks leven
  • Enz..

Begeleider: Bénédicte Leys

Data: zie agenda

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bénédicte Leys:

Bijdrage: De bijdrage voor een serie van 3 thema middagen (telkens 2u) bedraagt € 75,- (incl. BTW). Inschrijving is definitief door het storten van de bijdrage op de rekening van QMS bvba/Antepassio : BE14-6451-2444-6183 (BIC: JVBABE22) met vermelding van Thema middagen en je naam. Na storting wordt de factuur toegestuurd.
De thema middagen gaan door vanaf een minimum inschrijving van 3 deelnemers en maximum van 6 deelnemers.

Algemene voorwaarden: Voor al onze workshops en opleidingen zijn Algemene voorwaarden Antepassio versie 2017 van toepassing.